.
Adelain - zelené písmo - logo.png
 
hand made  -  ruční výroba

originální přání  -  3D přání 
dárkové kartičky  -  bytové doplňky
dárky  -  móda

Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů na www.adelain.mypage.cz

Vladimíra Volková, provozovatel e-shopu Adelain.eu, považuje ochranu a důvěrnost vašich údajů za velmi důležitou. Vaše osobní údaje zpracovávám a využívám v souladu jak s ustanoveními Českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i Evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

Správcem vašich osobních údajů je

Vladimíra Volková
Maršála Rybalka 251
27746 Veltrusy

IČ: 61115444

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, můžete mne kontaktovat e-mailem na adrese: vl.volkova@seznam.cz

 Účel zpracování osobních údajů :

Pokud si na e-shopu Adelain.eu objednáte zboží, budu vaše osobní údaje zpracovávat za účelem vyřízení vaší objednávky (zaslání objednaného zboží, provedení platby, fakturace či reklamace), a to na základě právního titulu plnění smlouvy. Bez zpracování vašich osobních údajů nebudu schopna vaši objednávku vyřídit.
Pro tyto účely zpracovávám následující osobní údaje: jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa.
Takto získané osobní údaje zpracováváme
po dobu stanovenou v § 31 zákona o účetnictví.

Jste-li zákazník e-shopu Adelain.eu, tzn. dokončil(a) jste objednávku, zpracovávám vaše osobní údaje k marketingovým účelům, zejména za účelem nabízení dalšího zboží z nabídky e-shopu Adelain.eu a zasílání slevových poukazů, a to na základě právního titulu oprávněný zájem správce.

Pro tyto účely zpracovávám následující osobní údaje: e-mailovou adresu, jméno a příjmení, údaje o nákupních zvyklostech.
Tyto osobní údaje zpracovávám po dobu trvání obchodní spolupráce, nejdéle však 3 roky od jejího ukončení.


V případě, že jste mi udělil(a) dobrovolně souhlas se zasíláním obchodních sdělení, zpracováváme vaše osobní údaje zejména za účelem nabízení zboží z nabídky e-shopu Adelain.eu a to na základě právního titulu souhlas.
Pro tyto účely zpracováváme následující osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailová adresa.
Ze zasílání se můžete kdykoliv odhlásit buď v rámci obchodního sdělení nebo zasláním e-mailu s žádostí o odhlášení na e-mail  vl.volkova@seznam.cz.

 
Jestliže mi píšete přes kontaktní formulář, on-line chat nebo na konkrétní e-mailovou adresu, vaše osobní údaje dále nezpracovávám a využíváme je pouze za účelem vyřízení vašich dotazů, připomínek, nebo námětů.

Přenos osobních údajů

Veškeré osobní údaje získané od zákazníků využívám výhradně pro vnitřní potřebu, chráním před zneužitím a neposkytuji třetím stranám bez předchozího upozornění nebo vašeho souhlasu.

Výjimku představují externí společnosti, které pro mne zajišťují podpůrné služby (např. dopravu, platební styk ). Těmto společnostem vaše osobní údaje poskytnout můžu či musím v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky nebo fungování a zdokonalování nákupního procesu.


Jde zejména o tyto činnosti :
  • za účelem doručení zboží předávám vaše osobní údaje dopravci Česká pošta.
Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení (počítač, mobilní zařízení nebo jiném přístroji umožňující přístup k internetu) pomocí něhož používáte e-shop Adelain.eu a pokud je po opuštění našich stránek nesmažete, jsou opět využívány během vašich dalších návštěv. Cookies používám ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:
  • uložení předvoleb a nastavení, která umožňují, aby naše webové stránky fungovaly správně,
  • přihlášení a ověřování. Pokud se nechcete stále přihlašovat a odhlašovat, díky cookies nemusíte,
  • sociální sítě. Některý obsah z našich stránek můžete sdílet s vašimi přáteli.
Navzdory výše uvedenému na základě souborů cookies vás nejsem schopna identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.

Jak odmítnout používání souborů cookies :

Cookies z vašeho počítače nebo z jiného zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce "Nápověda" vašeho prohlížeče. V takovém případě je ale možné, že se vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně, jejich prohlížení pro vás bude složitější a nebude se vám zobrazovat nabídka výrobků odpovídající právě vašim potřebám.
Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budu to považovat za souhlas s používáním cookies na mých stránkách.

 Vaše práva

Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracovávám. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmaz. Dále jsem povinna vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.
Pokud jste mi dali souhlas se zpracováním vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení, pak máte možnost tento souhlas kdykoliv odvolat buď odpovědí  na obchodní sdělení (newsletter) nebo odesláním odvolání souhlasu na emailovou adresu vl.volkova@seznam.cz.

Pokud se chcete zeptat na cokoliv, co se týče zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte mne prosím e-mailem  vl.volkova@seznam.cz
 






































:-)
Spolupracujeme :

Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti
Adelain
Hodnocení a recenze obchodů

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one